tisdag 8 juni 2010

Curryfisk i folie

Det är sorgligt sällan det tillagas annan fisk än lax idet här hushållet men idag överraskade jag både mig själv och sambon med denna rätt:




Ingredienser:
Hokifiléer
Limesaft
Salladslök
Grädde
Körvel
Curry
Salt
Peppar


Tillagas i ugn i ett foliepaket tills fiskköttet är vitt. Serveras med rött ris (den långkokande varianten). Gott!

3 kommentarer:

Marianne sa...

Mumsigt !

AnnaKK sa...

RÖTT ris??? 8-) Har jag aldrig hört talas om... Ser spännande ut! Här på "bonnalandet" kan man nog på sin höjd hitta nåt grönt (läs ekologiskt) ris i affärerna... <:-)

Jag är ständigt ute på nya äventyr med kamran i sällskap! ;-) Bilen i gårdagens inlägg fotade jag i samband med en av de dagliga hundpromenaderna i närområdet... :-)

Ha en fin dag!!

Mian sa...

Foliepaket är en underskattad tillagningsmetod - blir oftast smaskigt oavsett vad man pytsar i.
Jag gillar curry - detta recept skall testas.