Ingredienser:
Hokifiléer
Limesaft
Salladslök
Grädde
Körvel
Curry
Salt
Peppar
Tillagas i ugn i ett foliepaket tills fiskköttet är vitt. Serveras med rött ris (den långkokande varianten). Gott!
6 dagar sedan
Två skopor kattmani, en rejäl näve trädgårdspyssel, en gnutta dans, en släng bokoman, en skvätt matlagningsfreak samt en nypa övrigt. Det är jag. Och numera har jag lugg.
Ingredienser:
Hokifiléer
Limesaft
Salladslök
Grädde
Körvel
Curry
Salt
Peppar
Tillagas i ugn i ett foliepaket tills fiskköttet är vitt. Serveras med rött ris (den långkokande varianten). Gott!
3 kommentarer:
Mumsigt !
RÖTT ris??? 8-) Har jag aldrig hört talas om... Ser spännande ut! Här på "bonnalandet" kan man nog på sin höjd hitta nåt grönt (läs ekologiskt) ris i affärerna... <:-)
Jag är ständigt ute på nya äventyr med kamran i sällskap! ;-) Bilen i gårdagens inlägg fotade jag i samband med en av de dagliga hundpromenaderna i närområdet... :-)
Ha en fin dag!!
Foliepaket är en underskattad tillagningsmetod - blir oftast smaskigt oavsett vad man pytsar i.
Jag gillar curry - detta recept skall testas.
Skicka en kommentar