söndag 15 november 2009

Frosseri

Vi ägnade oss åt frosseri ute på Glashyttans värdshus igår. Med facit i hand skulle jag ha hoppat över huvudrätten (vildsvin som de kryddat som en billig flintastek) och bara käkat förrätt och dessert. Den här laxpastramin, med lite mysko tillbehör, skulle jag gärna haft dubbelt så mycket av.



Sambon smaskade löjromstoast. Mycket gott det med.


Min huvudrätt var som sagt inte värd att förevigas (förutom såsen som var himmelsk) men efterrätterna, de efterrätterna! Jag prisar deras kanelparfait men den hemgjorda blodgrapesorbeten vann mitt hjärta. Den hann jag inte föreviga innan den hamnade i magen :-)

2 kommentarer:

AnnaKK sa...

Hejsan!

Vad synd att huvudrätten inte blev en succé, men jag kan ju bara hålla med om att man INTE ska krydda vildsvin som om det vore vilken flintastek som helst... <:-)

Fast det är klart... Så mycket vildsvin som det finns i skog och mark nu så är det väl snart vardagsmat - och då blir det väl också snart grillkrydda iallafall... <:-)

Marianne sa...

Mmmm - ser gott ut. Men vildsvin hade jag inte tagit. De är så jäkla fula, vi ser dom nästan varje dag på och runt vägen när vi åker till stora staden Linköping. Vill absolut inte smälla med en sån gris.